Hírlevél küldés, hírlevél készítés

HTML Hírlevél készítés, biztonságos hírlevélküldés saját hírlvélküldő rendszerünkkel

Honlapkészítés, Weboldalkészítés, honlap tervezés

Online, böngészőből szerkeszthető honlapok készítése, céges honlap készítése, egyedi tervezésű honlap készítése, CMS honlapkészítés, honlapépítés, weblapkészítés, honlap monitorozás, honlap keresőoptimalizálás, régi honlapok felújítása, honlap karbantartás

Websablon áruház

Ingyenes és megvásárolható professzionális honlapsablonok

Tárhely, Domain regisztrációHU


Webpostas.hu

CMS honlapok készítése, WordPress telepítés. Bannerek. Grafika, nyomda.CMS Honlapkészítés, tárhely, grafikai tervezés, nyomda


CMS Honlapok készítése, WordPress telepítése, banner tervezés, grafikai tervezés, nyomda.HONLAP KÉSZÍTÉS   •   TÁRHELY AJÁNLATOK   •   PARTNER AJÁNLATOK   •   HÍRLEVÉL KÜLDÉS   •   KAPCSOLATPayPal számla nyitása - Vásárláshoz, pénz küldéséhez, pénz fogadásához


A Paypal internetes bankszámla, több mint száz országban működő biztonságos online fizetési hálózat. A PayPal általában minden dombornyomott, VISA, Mastercard, American Express és Discover emblémával ellátott bankkártyát elfogad, de a kiállító bank rendelkezésétől függően elfogadja a VISA Electron és a virtuális internetkártyákat is. A PayPal számlát használhatjuk internetes vásárláshoz, ebay vásárlás kifizetéséhez, pénz küldéséhez, fogadásához. A számlanyitás ingyenes, a tranzakciós díjak alacsonyak. Ahhoz, hogy Internetes, online bankon keresztül tudjunk fizetni vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk, rendelkeznünk kell hazai bankszámlával és a hozzátartozó dombornyomott bankkártyával (VISA, Mastercard) is.


Számla nyitásához, regisztrációhoz kattintson a képre.


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  • Töltse ki a regisztrációs űrlapot. A név és cím megadásánál valós adatokat használjunk, amelyek megegyeznek a később megadandó bankkártyán, illetve bankszámlánkon szereplőkkel.
  • Az egyik legfontosabb adat az elektronikus levélcímünk. Ez lesz a bejelentkezéskor a login nevünk.
  • Válasszunk megfelelő erősségű jelszót (Password).
  • Két titkos kérdésre szükséges válaszolni. Ezzel tudja magát azonosítani, ha elfelejtené a jelszavát.
  • A hitelesítéshez kérik egy érvényes bankkártya adatainak megadását, azonban a regisztráció enélkül is érvényes. A PayPal számlához bármikor rendelhetünk egy vagy több bankkártyát. (A rendszer csak dombornyomású bankkártyát fogad el!)
  • A regisztrációt követően kapunk a megadott e-mail címre egy aktiváló linket, melyre rákattintva befejeződik a regisztráció, és aktiválódik a számla.
  • A PayPal oldalon regisztrálni kell egy saját hazai bankszámlát, ez a Profile menüpont alatt a Bank Accounts résznél tehető meg. Bankkártya hozzáadása az Add Credit Card menüpont alatt végezhető el.AlertPay számla nyitása


Az Alertpay is Internetes bank, a PayPal mellett a legnépszerűbb bankok közé sorolják. A számlanyitás, valamint a kimenő átutalás is teljesen ingyenes, a tranzakciós díjak is alacsonyak. A név és cím megadásánál valós adatokat használjunk, amelyek megegyeznek a később megadandó bankkártyán, illetve bankszámlánkon szereplőkkel.


Számla nyitásához kattintson a képre.
A regisztrációt követően kapunk a megadott e-mail címre egy aktiváló linket, melyre rákattintva befejeződik a regisztráció és aktiválódik a számla. A regisztrációt követően a megadott e-mail cím lesz az Alertpay számlaszám (azonosító). A későbbekben az e-mail címmel és a megadott jelszóval beléphet a számlára. Az elkészült számlát a későbbiekben hitelesíteni kell a Profile/Verification menüpont alatt.