Hírlevél küldés, hírlevél készítés

HTML Hírlevél készítés, biztonságos hírlevélküldés saját hírlvélküldő rendszerünkkel

Honlapkészítés, Weboldalkészítés, honlap tervezés

Online, böngészőből szerkeszthető honlapok készítése, céges honlap készítése, egyedi tervezésű honlap készítése, CMS honlapkészítés, honlapépítés, weblapkészítés, honlap monitorozás, honlap keresőoptimalizálás, régi honlapok felújítása, honlap karbantartás

Websablon áruház

Ingyenes és megvásárolható professzionális honlapsablonok

Tárhely, Domain regisztrációHU


Webpostas.hu

CMS honlapok készítése, WordPress telepítés. Bannerek. Grafika, nyomda.CMS Honlapkészítés, tárhely, grafikai tervezés, nyomda


CMS Honlapok készítése, WordPress telepítése, banner tervezés, grafikai tervezés, nyomda.HONLAP KÉSZÍTÉS   •   TÁRHELY AJÁNLATOK   •   PARTNER AJÁNLATOK   •   HÍRLEVÉL KÜLDÉS   •   KAPCSOLATÚtmutató nyomdai árajánlat kéréséhez


Munka megnevezése

szórólap, könyv, prospektus, levélpapír, dosszié, fali naptár, stb. 


Méret (vízszintes x függőleges mm-ben)

A vágott méretet mm-ben kell megadni, valamint azt is jelezni kell, ha a színek kifutnak a papír széléig (ebben az esetben más papírmérettel kell számolni).


Terjedelem (oldalak száma):

Egy lapnak két oldala van. Ha egy A/4 lapot ketté hajtunk, az már négy oldalas lesz. Ha a borítót vastagabb anyagból kérjük, a borító oldalszámát külön kell jelezni, illetve számozni. Pl. a négyoldal borítóval, 12 oldal belsõ terjedelemmel készülõ prospektust 12+4 oldalasként határozzuk meg.

Fontos! Az oldalak száma mindig néggyel osztható legyen, mert a nyomtatvány csak így hajtható és fűzhető. Fűzhető oldalszám pl. 4,8,12,16, stb.


Papírfajta, grammsúlya

Meg kell adni a papír grammsúlyát (vastagságát), minõségét, matt vagy fényes mûnyomó, fehér vagy natúr ofszet stb. Ha a borító eltérõ vastagságú a belívhez képest, azt külön fel kell tüntetni. 

Grammsúly: gr/m2 = a papír súlyára vonatkozik, a 135 gr/m2 közepes vastagságú, a 80 gr/m2 vékony papír. (pl. a fénymásoló papír általában 90 gr-os ofszet papír.) 


Színek

Meg kell adni, melyik oldal hány színű. 


4+0 = a papír egyik oldala teljesen színes (full color), a másik oldal üres.

4+4 = a papír mindkét oldala színes.

2+0 = a papír egyik oldala 2 színnel van megnyomva, pl. sárga és kék, a másik oldal üres


Ha pl. az egész prospektus színes: 4+4 szín.


A színek számát a kiterített (hajtogatás előtti) papír szerint kell meghatározni.

Borító papírja (ha van)

Ha eltér a belívektõl

Borító színei (ha van)

Például ha a borító külseje 4-színû, belsõ része azonban csak 1-színű szöveg van, így határozzuk meg: Borító: 4+1 szín 


Kötészet

Főbb típusai: vágás, hajtás, cérnafűzés, irkafűzés, táblakészítés, ragasztókötés, spirálozás, stancolás, riccelés, fóliázás, sarokgömbölyítés, lyukasztás, stb.


Példányszám

Fontos adat az árképzéshez. A ofszet nyomás alacsony példányszámban nem biztos, hogy gazdaságos, mert az előkészítés, lemezkészítés, beigazítás költségei is hozzáadódnak az árhoz. Nagyobb példányszámnál az egy példányra eső költség jóval kevesebb. Alacsony példányszámú (500 pld. alatt) nyomtatás esetén lehet, hogy érdemesebb a digitális nyomtatást alkalmazni.


Leadott eredeti

Film, PS, PDF, stb.